Privat psykologhjælp

Alle kan blive ramt af kriser i hverdagen, og opleve i en kortere eller længere periode, at føle sig angst, rådvild, deprimeret eller handlingslammet. Det kan være i forbindelse med forandringer og kriser, man møder på livets vej, alvorlig sygdom, sorg, belastninger i relationer til andre eller voldsomme hændelser og ulykker. Giv dig selv fordelen ved privat psykologhjælp allerede i dag.

Når det er svært at se, hvordan man kommer igennem en krise, eller andre psykiske udfordringer, vil samtaler med en professionel psykolog være den bedste hjælp for dig.

Psykologen hjælper dig til accept og forståelse for dine tanker, følelser og handlinger. Gennem samtaler, får du indsigt, forståelse og redskaber til at forandre eller håndtere din situation, i den retning, du gerne vil.

Psykologerne arbejder ikke ens. Alle arbejder respektfuldt ud fra dit univers, støtter, motiverer og udfordrer dig i dit tempo og tilpasset din situation. Et forløb hos en af vores psykologer giver dig mulighed for forandring, for at få bedre trivsel.

Vi har ingen ventetider, så du kan hurtigt komme i gang med at få løst op for det som hæmmer dig. Ønsker du en online konsultation er dette også muligt.
 Du er velkommen til at kontakte os eller du kan booke en tid.

Vi er ikke del af Sygesikringsordningen dvs. at lægehenvisninger ikke kan benyttes, men at vi samarbejder med Sygesikringen Danmark og øvrige forsikringer, som dækker psykologbehandling. Nogle forsikringsselskaber vil dog betale op til 60% af honorar til psykologen ved en lægehenvisning.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive til os

Vi er her stadigvæk

Når du har brug for os. Så du kan fortsat få akut tider eller fortsætte dine samtaleforløb.
Vi ønsker at støtte op om det landsdækkende initiativ til at begrænse CORONAsmitte,  og derfor vil samtaler med psykologer i Psykologhuset Ny Østergade indtil videre  blive gennemført telefonisk eller som videokonsultationer.

Vi følger anbefalingerne  fra Sundhedsmyndighederne og Dansk Psykologforening .

Nuværende klienter vil løbende blive orienteret.
Nye klienter kan  fortsat henvende sig direkte til psykologerne eller via vores mail.

Brug for hjælp?

Vi tilbyder gratis konsultation, til at få vendt eventuelle psykiske udfordringer i disse svære tider.