psykolog majbritt pedersen hos psykologhuset ny østergade 9 i københavn

Psykolog Majbritt Pedersen

Autoriseret Psykolog

Uddannelse: Cand. Psych. Aut. (1995)
Uddannelsessted: Psykologisk Institut Aarhus
Specialer: Relationel, eksistentiel psykoterapi, organisationspsykologi
Telefon: 20 30 40 96
E-mail: mp@maibritt-pedersen.dk

Vi starter der, hvor du er

Alle samtaler er unikke og jeg bestræber mig på, at uanset hvem du er, og hvad du bakser med, så vil formålet med vore samtaler være, at finde den relation og samtaleform, der støtter dig bedst i at være levende, aktiv og sund.

Sådan arbejder jeg

Jeg tilbyder samtaler til unge og voksne, der bakser med livet privat, arbejdsmæssigt eller på uddannelsen. Derudover tilbyder jeg kurser og erhvervs-coachinger til ledere og grupper samt mono-eller tværfaglige supervisioner.

Grundlæggende er mit faglige ståsted ekletisk, dvs. jeg blander de forskellige teorier efter behov, men lidt firkantet kan man sige, at vi typisk har professionelle og organisatoriske ”briller på” i samtaler om stress og konflikter i arbejdslivet, mens vi har et mere relationelt og/eller eksistentielt blik på samtaler omkring livkriser. Angst og depression vil typisk indeholde varierende grader af kognitive og mindfulness metoder.

Jeg har særlig erfaring med:

  • Erhvervspsykologiske emner som f.eks. stress, afskedigelser og konflikter i samarbejdsrelationer
  • Livskriser som f.eks. skilsmisse, sorg og store forandringer i livssituation
  • Unge-problematikker som f.eks. studie- og specialerelaterede problemer, ADHD og autismespektrumforstyrrelser
  • Depression og angst
  • Organisatoriske samtaler om f.eks. håndtering af konflikter i teams, ”vanskelige samtaler” og ledelsesmæssige dilemmaer.
  • Kursus- og oplægsholder.
  • Proceskonsulent i fremmelse af forandringer og konstruktivt team-samarbejde f.eks. i forbindelse med omstrukturering, god tone og konflikthåndtering.

Jeg har mine faglige rødder dybt forankret i arbejds-og organisations-psykologien, som har været mit fundament i to årtier. Dette ståsted har jeg suppleret med en efteruddannelse i relationel psykoterapi, som giver dybde til samtaler af mere eksistentiel karakter. Jeg har løbende suppleret min faglighed med andre psykologiske retninger med f.eks. forskellige kognitive tilgange og mindfulness.

Erfaringer for psykolog Majbritt Pedersen

Jeg er uddannet i Psykologi på Aarhus Universitet i 1995 og er autoriseret af psykolognævnet i 2001.

Jeg har 20 års erfaring med det arbejds- og organisations-psykologiske område i såvel offentlige som private virksomheder, hvilket jeg de seneste 10 år har suppleret med samtale-terapeutisk erfaring og rådgivning til unge studerende med diagnoser.

Mine primære ansættelser har været private og offentlige. Bedriftssundhedstjenester, egen virksomhed og senest Falck Healthcare A/S. Alle stederne har opgaven har været konsulentopgaver omkring psykisk arbejdsmiljø, terapi-forløb og undervisning i ledelse.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive til os

Vi er her stadigvæk

Når du har brug for os. Så du kan fortsat få akut tider eller fortsætte dine samtaleforløb.
Vi ønsker at støtte op om det landsdækkende initiativ til at begrænse CORONAsmitte,  og derfor vil samtaler med psykologer i Psykologhuset Ny Østergade indtil videre  blive gennemført telefonisk eller som videokonsultationer.

Vi følger anbefalingerne  fra Sundhedsmyndighederne og Dansk Psykologforening .

Nuværende klienter vil løbende blive orienteret.
Nye klienter kan  fortsat henvende sig direkte til psykologerne eller via vores mail.

Brug for hjælp?

Vi tilbyder gratis konsultation, til at få vendt eventuelle psykiske udfordringer i disse svære tider.